1 Abo und 0 Abonnenten

Porodila se ILDA ŠAULIĆ! (FOTO)

Porodila se ILDA ŠAULIĆ! (FOTO)

ŠABAN PLAKAO! Porodila se ILDA ŠAULIĆ!






Pevačica Ilda šaulić pre 40 minuta postala je mama devojčice Eme. Porođaj je obavljen carskim rezom.






Pevačica Ilda Šaulić pre 40 minuta rodila je zdravu devojčicu kojoj su ona i njen suprug Bojan Vučković već dali ime Ema.

Porođaj je obavljen u klinici u Višegradskoj, carskim rezom, i sve je proteklo u savršenom redu, beba i mama se osećaju odlično. Ildu i bebu prvi je posetio suprug Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić. Za Pink.rs svoju radost otkrila je novopečena baka Gordana Šaulić.
– Presrećni smo, porođaj je obavljen carskim rezom. Ilda i Ema su dobro. Porodila ju je doktorka Ivana Likić i sve je proteklo u najboljem redu. Niko od članova porodice nije prisustvovao porođaju, jer je reč o carskom rezu. A svi smo plakali i evo još uvek smo u šoku – rekla je Goca.
Foto: E-stock.us/ Aleksandar BačlijaOno što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestraSanela pre tri godine na svet donela ćerku Unu, a danas je rođendan i njenom zetuBati Mirkoviću.

Ilda i Bojan venčali su se pre nekoliko nedelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja a Ema je oboma prvo dete.

http://www.pressserbia.com/?p=25017