1 Abo und 0 Abonnenten

Šaban ponovo slavio unukovo punoletstvo!

Šaban ponovo slavio unukovo punoletstvo!

Šaban Šaulić ponovo slavio unukovo punoletstvo! Častio unuka Luku debelom kovertom




Šaban Šaulić ovog meseca niže slavlje za slavljem. Posle svih žurki koje je tokom septembra organizovao, sinoć je napravio još jednu, i to reprizu proslave punoletstva svog unuka Luke Adžića.



Mladi fudbaler je imao prvu proslavu 18. rođendana pre dva dana, da bi njegov slavi deda sinoć okupio svoje prijatelje sa estrade i napravio još jednu gala žurku.







Među prisutnima su bili Dara Bubamara, Maša Terzić, Haris Džinović, Snežana Đurišić, Saša Matić, Radiša Trajković Đani... Pevali su Slađa Vujičić, nekadašnja pevačica Alegro benda i Milan Dinčić Dinča, ali su se i ostali pevači koji su se tu zatekli dohvatili mikrofona.





Podsetimo, Šaban je svog unuka za rođendan častio novim automobilom. Luka je sin Šabanove starije ćerke Sanele, a ovo je poslednje u nizu slavlja u porodici Šaulić.



Pevačeva mlađa ćerka Ilda, koja bi ovih dana trebalo da se porodi, početkom meseca udala se za svog partnera Bojana Vučkovića, a samo dva dana kasnije, njen otac proslavio je 65. rođendan.





Šaban je za vikend već napravio jedno slavlje za unuka, a stigao je i da u nedelju peva na svadbi sina Bratislava Gašića.

http://www.pressserbia.com/?p=24896