1 Abo und 0 Abonnenten

Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM

Totally Wellness: 5 DANA DETOKS PROGRAM

Totally Wellness: 5 dana detoks program koji organizuje Tatjana Popović






ZAŠTO NAM JE POTREBNA DETOKSIKACIJA?




Detoksikacija predstavlja proces otklanjanja štetnih materija iz organizma. Hrana, voda, vazduh, lekovi, stres, kozmetički proizvodi i niz drugih činilaca podstiču akumulaciju štetnih materija u našem organizmu iz godine u godinu. Svi ti otrovi usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju regeneraciju.

Detoksikacija, kao proces eliminacije toksina iz organizma, čini da se naše telo oporavi, obnovi energiju, vitalnost i uspostavi neophodnu ravnotežu.





Petodnevni detoks program je od sada dostupan u tri grada u Srbiji – u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Tatjana je lično uključena u pripremu hrane, što sam koncept detoks programa čini posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane prenosi na sva jela koja ćete u toku programa imati na meniju.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?


Tokom svih 5 dana programa, obroci će biti spremni za preuzimanje između 7:30 i 8:30 ujutru. U paketu za jedan dan nalaziće se tri glavna obroka (doručak, ručak i večera), kao i dve užine. Svi obroci će biti označeni tako da znate koji obrok kada treba pojesti.
Zdrava, ukusna i pažljivo birana hrana u detoks programu omogućiće Vam da se osećate sveže, poletno, lako i punim energije. Namirnice koje sačinjavaju petodnevni meni jačaju imuni sistem, podstiču eliminaciju akumuliranih toksina iz organizma, utiču na mršavljenje i otkrivanje potencijalne intolerancije na određenu hranu.
BENEFITI “5 DANA DETOKS PROGRAMA”
Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu životnog stila i dotadašnjeg načina ishrane. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol, visok krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojni drugi.
NAJČEŠĆI POSTIGNUTI REZULTATI NAKON “5 DANA DETOKS PROGRAMA”


Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od menija programa
Unapređenje rada organa digestivnog trakta
Smanjenje ili potpuna eliminicija nadutosti
Mnogo više energije
Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica
Bolji san
Intenzivnije čulo ukusa
Lepša koža
Podstaknutost da klijenti nastave sa zdravim načinom ishrane


 PROGRAM UKLJUČUJE:

3 glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine u toku 5 dana detoks programa


Online konsultaciju (Skype, Viber, Whatsapp) u trajanju od 45 minuta u toku koje će vam Tatjana pružiti brojne preporuke i savete kako da nastavite sa zdravim načinom ishrane uprkos brojnim obavezama


Uvod u individualne i grupne health coaching programe ukoliko vam je potrebna podrška u ostvarivanju ciljeva vezanih za korigovanje načina ishrane, životnog stila i telesne težine


Newsletter sa zdravim receptima

“5 DANA DETOKS PROGRAM” PREDSTAVLJA BEZGLUTENSKI, VEGANSKI PETODNEVNI PLAN ISHRANE 

http://www.pressserbia.com/totally-wellness-5-dana-detoks-program/