1 Abo und 0 Abonnenten

Frajle jače od kiše, održale koncert uz dve gitare (VIDEO)

Frajle jače od kiše, održale koncert uz dve gitare (VIDEO)

Frajle jace od kiše, održale koncert uz dve gitare puna dva sata, poslušajte deo




Frajle su pripremile tajni koncert za fanove i prijatelje u Beogradu, medjutim kisa je poremetila planove ovih i sve je izgledalo kao da ce se koncert otkazati. Frajle su htele da se sa nekoliko pesama zahvale svima na dolasku, ipak, malo zahvaljivanje gostima i prijateljima pretvorilo se u pravu zurku u kafeu radija S. Bez ikakvog ozvučenja, bez mikrofona i struje puna dva sata se pevalo u glas, samo dve gitare, prijatelji i dobra volja. Raspoloženje je bilo sjajno a Frajle su potvrdile da je za dobru pesmu i provod potrebno samo malo.


Prisutne su dodatno razgalili roditelji ovih dama koji su zapevali i zasvirali gitare na foteljama zajedno sa njima, kao i Manjifiko, koji je dočekan uz pesmu „Pukni zoro“. Ni kiša ništa nije mogla protiv sjajnog provoda i druženja Frajli i odabrane publike. Frajle su dale srce prisutnima, publika je bila prezadovoljna i umesto razočaranja zbog kiše koja je pokvarila prvobitne planove, otišla ispunjena osmesima.

Frajle su pokazale da sa svojom popularnošću koja je trenutno i u regionu na visokom niovu nisu izgubile ono zbog čega su se okupile i zašto postoje, a to je ljubav prema pesmi, prema publici, radost, smeh i jednostavnost.

http://www.pressserbia.com/frajle-jace-od-kise-odrzale-koncert-uz-dve-gitare-video/