فیلم The Birds آلفرد هیچکاک

von Sina Ghasemi

فیلم The Birds آلفرد هیچکاک

فیلم The Birds آلفرد هیچکاک

فیلم The Birds آلفرد هیچکاک

پرندگان (The Birds) فیلمی ست در ژانر تریلر-وحشت به کارگردانی آلفرد هیچکاک (Alfred Hitchcock)، کارگردان سرشناس بریتانیایی-آمریکایی، در سال 1963. فیلمنامه ی The Birds اقتباسی ست از داستانی با همین عنوان نوشته ی دَفن دو موریه (Daphne du Maurier)، نویسنده ی بریتانیایی در سال 1952. در این فیلم تیپی هدرن (Tippi Hedren) در اولین تجربه ی سینمایی اش هنرنمایی می کند.
پرندگان یک اثر بسیار جسورانه و بلند پروازانه نسبت به زمان خودش به شمار می رود. هیچکاک با نشان دادن پرندگانی بی آزار و بی خطر برای انسان که ناگهان تبدیل به تهدیدی برای آدم ها می شنود قصد داشت سلطه ی قاهرانه ی انسان بر طبیعت را به چالش بکشد. او با آغاز فیلم با پرندگان مبحوس در قفس های یک پرنده فروشی، و در میانه ی فیلم با نشان دادن انسان هایی که در خانه هایشان از ترس پرندگان مبحوس شده اند، قصد داشت برای مدتی کوتاه تصور تعویض جایگاه انسان ها و دیگر موجودات آزار دیده از سوی انسان ها را منتقل کند. برای ساختن The Birds از انواع مختلفی از تکنیک های سینمایی و جلوه های ویژه پر مشقتی استفاده شد که حتا تا به امروز حیرت انگیز هستند.
توضیحات کامل راجع به فیلم The Birds آلفرد هیچکاک و نحوه ی سفارش تیشرت و دیگر انواع لباس با طرح این فیلم را در وبسایت و فروشگاه سیناریوم بخوانید.


#سینما #هیچکاک #آلفرد_هیچکاک #AlfredHitchcock #Hitchcock #Movie #Film #Cinema



Read the full article

Porträt von Sina Ghasemi

Sina Ghasemi

Zur Person

Sina Ghasemi