Hasan Sonsuz Celiktas

The Wise Magazine Editor, izmir

1 subscription and 0 subscribers

Başak Burcunda YeniAy

Başak Burcunda YeniAy
Bugün saat 14.00’de başak burcunda yeniay doğuyor.
Öyleyse bu burcun doğasına uygun şekilde düşünmek, tasarlamak, yeni adımlar atmak hayrımıza olur. Zamanın enerjisini yakalayabilir ve böylece akışta yol alabiliriz.
Başak, yararlı olma ve sorun çözme temalarıyla ilgili. Bir şeyi daha iyi yapmak, işler işe yarar hale getirmek, en önemlisi de sadeleştirirken zenginleştirmek peşindedir.
Analitik detaycı çalışkan ve yüksek konsantrasyona sahiptir. Hataları fark eder, sorunları görür ve yüzleşir. Halının altına hiç bir şey süpürmez!
Gündelik yaşamınızda işlemeyen bir düzene, tıkanmış ilişkilere veya olmasa da olacak fikir/uğraşlara odaklanabilirsiniz. Yardımınıza ihtiyacı olan insanların yanında olmayı seçebilirsiniz. Sağlık zindelik beslenme spor gibi konulara öncelik tanımak için çok verimli bir dönemdeyiz. Beden sağlığınızla ilgilenin, ihtiyaç duyuyorsanız genel sağlık kontrollerinizi yaptırın. Taşınma tadilat iş veya görev değişikliği gibi yaşadığınız yeri onarmak güzelleştirmek veya size daha iyi geleceğine inandığınız bir yere geçebilirsiniz. İş yaşamında yeni bir düzen sistem kurabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken iki önemli konu var; ilki aşırı tereddütte kalmak ikincisi mükemmeliyetçi olmak.
Bu dönem, yaklaşık iki hafta boyunca, sapla samanı ayırma mevsimidir. Gereksiz iş yükleri sorumluluklar alma dönemi değil! Bereketli keyifli bir Yeniay döngüsü diliyorum.

Read the full article