Hasan Sonsuz Celiktas

The Wise Magazine Editor, izmir

1 subscription and 0 subscribers

Balık Burcu Dolunayı

Balık Burcu Dolunayı
2 Eylül’de saat 08:21’de Balık burcunun 10 derecesindeki Dolunay’da Güneş’de aynı derecede Başak burcunda yer alıyor. 6. Ve 12. Ev akslarında olacak bu dolunay, sağlık, günlük rutin ve görevlerimiz, çalışma şeklimiz, hizmet alma verme başlıklarıyla, bilinçaltımızdaki kutucukları ortaya çıkarıyor.
Balık / Başak aksı astrolojide kontrol etmek, müdahale etmek ve teslim olup bırakmak arasındaki dualiteyi yansıtır. Dolunayın yerleşimi nedeniyle bir hayli depresif ve melankolik bir etki ortaya çıkabilir.
İstanbul’a göre çıkarttığım haritanın yükseleni Terazi. Mars Koç burcunun son derecelerinde retroya girme hazırlığında ve gölgeli çalışıyor. Venüs ise Yengeç burcunda, Jüpiter Plüton ve Satürn’e kafa tutarken Mars’la da öncü burçlarda gergin kontakt kuruyor.
Bitirmemiz, tamamlamamız, yeniden inşa etmemiz, toparlamamız, baştan başlamamız, düzenlememiz gereken o kadar konu var ki… Ve bu başlıklar; gerek ev ve ailemizle ilgili, gerekse meslek ve iş yaşamımızla ilgili. Liste uzun. Bir yandan acımakla merhamet etmekle başımız dertte. Aslında bazı konuların farkındayız ama, merhametli tarafımız yine de kıyamayarak bazı sorumlulukları almaya çalışıyor ancak bunlar bünyemize yük. Diğer yandan, uzaklaşmamız gereken, geride bırakmamız gereken başlıklara duygusal göndermeler yaptığımız için sonlandıramıyoruz, vazgeçemiyoruz. Bu sefer de duygusal yüklerin altında yine eziliyoruz.

Read the full article